Старозагорските социалисти дават рамо на Стойнев

Старозагорските социалисти дават рамо на Стойнев  | StandartNews.com

За по-малко от година той успя да консолидира и укрепи старозагорската партийна организация, посочват и личен аргумент от областния съвет на БСП

Областният съвет на БСП изрази категорично подкрепата си към зам.-председателя на БСП Драгомир Стойнев, депутат от Старозагорския избирателен район, във връзки с нападките срещу него в последно време. В официалната позиция, изпратена и до централата на партията, социалистите в Старозагорско искат ръководството да се фокусира върху силното си представяне местните избори да спре опасните процеси на личен реваншизъм и нападки.

„Отказваме да повярваме, че зад тях прозират вътрешнопартийни сметки и борби. Ние, хората, които работят по места и на терен, имаме нужда БСП да излъчва силни и единни национални послания и да пази своите активни и перспективни лица", се казва още в позицията.

От областното ръководство припомнят, че Драгомир Стойнев за по-малко от година е успял да консолидира и укрепи общинската партийна организация в Стара Загора и да събере, разпилян през годините потенциал. По-рано днес в ефира на една от националните телевизии Драгомир Стойнев заяви, че ударът срещу него цели да отслаби партията преди изборите, а стотици съпартийци от страната вече са изразили притесненията си, че ще им бъде трудно да правят кампания без силни национални послания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай