Станка Златева се бори за чист Сливен

Станка Златева се бори за чист Сливен | StandartNews.com

Сливен. Кандидат-депутати чистиха Сливен в съботния ден. Най-силната българка Станка Златева, която е трета в сливенската листа на ГЕРБ, чисти пред блок №6 на квартал „Дружба".

Тя стана част от отбора на дамското сдружение „Брезичка", което вече пет години облагородява квартала. „Младите виждат какво правят големите и им подражават. Затова добрия пример е много важен", каза Станка Златева.

„Радвам се, че има такава инициатива и хора, които искат да се включат в почистването. Това е нашият град и ако ние не се погрижим за него, няма кой да го направи. Каквото си постилаш, на това ще легнеш", каза световната шампионка по борба. Тя призова гражданите да поддържат чистотата по местата, където живеят, и по този начин възрастните ще дават пример на децата си. „Младите виждат какво правят големите и им подражават. Затова добрият пример е много важен", каза Станка Златева.

Кандидати за народни представители от ПП ГЕРБ и на МГЕРБ в Сливен се включиха в почистването в кв. „Клуцохор". Друг екип извърши освежаване на детска площадка в кв. „Стоян Заимов". Представителите на ГЕРБ боядисаха съоръженията, подмениха пясъчниците и ще ремонтират счупените пейки. Същата акция бе извършена в петък в кв. „Даме Груев".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай