Среща Борисов - Радев? Асен Василев със скандален отговор

Как коментира слуховете един от лидерите на ПП

Среща Борисов - Радев? Асен Василев със скандален отговор | StandartNews.com

Продължава медийният диалог между съпредседателя на "Продължаваме Промяната" Асен Василев и президента Румен Радев.

Асен Василев даде брифинг, на който коментира думите на държавния глава Румен Радев по адрес на ПП.  

"Аз бях първият излъган, когато се доверих на тези хора. Беше грешка, че изобщо дадох шанс на тези хора да изпълнят надеждите на българите за промяна". Така президентът Румен Радев отговори в понеделник на Асен Василев, който го обвини, че се е срещал с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, пише dariknews.bg.

"Мисля че последните 24 часа видяхме един доста добре синхронизиран дует между господин Борисов и господин Радев, който не мисля, че изненадва българските граждани, така че стана очевидно дори за слепите", заяви Асен Василев по време на брифинг.

"Нашите отношения винаги са били стриктно институционални. Другото, което може би не се харесва на голяма част от политическата класа в България е, че аз казвам това, което мисля", отговори Василев на въпрос защо са се влошили отношенията му с президента.

Той обясни, че журналистите трябва да попитат самия Румен Радев с кое свое действие го е разочаровал. 

Той уточни, че все още не е получил покана от проф. Николай Габровски за разговор за подкрепа на негов кабинет с мандата на ГЕРБ.  

"Не ходя да им светя", заяви Василев на въпрос дали има доказателства, че Румен Радев и Бойко Борисов са се срещали, правейки асоциация с казаното по-рано от Бойко Борисов в медиите, че "Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай