Слави Бинев с адмирации към полицията в Хасково

Слави Бинев с адмирации към полицията в Хасково | StandartNews.com

Хасково. Бившият евродепутат и сега водач на листа в Хасково Слави Бинев гласува с част от екипа си и други кандидат-депутати. той пусна вота си точно 11 часа в секция 25, намираща се в училище „Иван Рилски".

Въпреки че каза, че е политик, а не екстрасенс, все пак Бинев прогнозира избирателната активност да е около около 50 %.

„Нещо, което за жалост обрича българския народ отново да жали съдбата си, в която сам се хвърля." Предвид това очакване, Бинев изрази надежда, че всички родолюбци ще гласуват.

„Аз гласувах против наложените предубеждения, че видите ли българите сме обречени и против това истинските български патриоти да се чувстват като гости в собствената си държава. Аз гласувах за това патриотите да имат човека на когото да кажат какво искат да се случи и да имат в народното събрание човек, който да изпълнява възложените от тях задачи. Гласувах, за това да има надежда, защото във всички смесени райони съм виждал обезверяване на хората, загуба на надежда, а това води до примирение и чувство на обреченост".

Бинев похвали работата на полицията и присъствието на жандармерия в гетата. „Това показва, че МВР в цялата страна и специално в Хасково ще си свърши работата, което дава надежда.", каза още той. Бинев ще изчака края на изборния ден в Хасково.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай