Слави с хапливи закачки за краля и гъдулките

Пусна специален пост във Фейсбук

Слави с хапливи закачки за краля и гъдулките | StandartNews.com

Хаплив коментар за прехласването на родните телевизии по коронацията на крал Чарлз Трети направи Слави Трифонов във Фейсбук.

Човек ще каже, че коронясват Чарлз Трети на Гергьовден само и само, за да впечатлят българските фенове на английската корона, написа лидерът на "Има такъв народ".

"Даже и военният парад изглеждаше някак си кралски. Честно казано, аз не съм запознат с много подробности около кралското семейство, но явно аз съм изключение, защото и по трите национални телевизии е пълно с хора - българи, които са много светнати за подробности и цялостното състояние на нещата около крал Чарлз Трети, кралица Камила, принц Хари, Меган и цялата им там кралска фамилия.

Ама какво разбирам аз. Аз съм един селянин и чалгар и явно съм много далече от стремежа на българското публично пространство да бъде част от английския кралски свят. Така че оставам в своето съзнание на село при гайдите, гъдулките и “Излел Делю хайдутин” и със завист гледам по националните телевизии истинския кралски живот", написа той.

"Лонг Лийв Дъ Кинг!", завърши Слави Трифонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай