Скандал в ГЕРБ. Депутат напусна, става независим

Владислав Николов не намирал същата енергия като в началото

Скандал в ГЕРБ. Депутат напусна, става независим | StandartNews.com

Депутатът от ГЕРБ Владислав Николов напуска парламентарната група на партията и скъса партийната си книжка. Той става независим, съобщи председателят на парламента Цвета Караянчева. Така групата на ГЕРБ вече се състои от 94 –ма парламентаристи.

ВИЖ ОЩЕ: Отцепникът от ГЕРБ водач при Цветанов

Владислав Николов бе избран от листата на ПП ГЕРБ В 15-ти Многомандатен избирателен район - Плевен на парламентарните избори през 2017 г.Николов е член на комисията по труда и социалната политика, тази по правата на човека и жалбите на гражданите, антикорупционната комисия, както и бюджетната.

Николов мотивира решението си с пост във фейсбук, в който твърди, че в партията му вече няма енергията, с която започнали да работят.

"Прекратих членството си в ПП ГЕРБ и подадох заявление за напускане на парламентарната група на партията, защото не намирам същата енергия, с която някога започнахме да работим. Партията за мен никога не е била абревиатура, а кауза, идея и хора! Благодаря на всички, с които работехме заедно през годините!", написа Николов на профила си във Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай