Сидеров: Народното събрание трябва да бъде свикано бързо

Сидеров: Народното събрание трябва да бъде свикано бързо | StandartNews.com

София. "Не трябва да се бавим, има много неща за решаване, например промени в закони", каза лидерът на Атака Волен Сидеров при влизане на срещата си с президента Росен Плевнелиев.

"Първото нещо, което ще кажа на президента, е да извика турския посланик и да го попита защо Турция блокира нашите превозвачи. Народното събрание трябва да бъде свикано бързо, 21 май е един хубав християнски празник - Св. Константин и Елена, така че е една хубава дата за свикване на парламента", коментира Сидеров.

Избрани депутати от Атака са съобщили на Сидеров, че им се обаждат от ГЕРБ. "Търсят ги представители на ГЕРБ - да разговарят, да подкупват, да привличат депутати от други групи, те това го могат", заяви Сидеров.

"Не са водени разговори с други партии, държа на открити разговори, с медийно присъствие", каза Сидеров.

"Бойко Борисов каза големи лъжи, че Атака се била договорила с някои партии. Атака няма договорки с никоя партия", отсече Сидеров. "Това е реакция на уплашен човек, защото предстои да излизат разкрития, които да доведат до раиран костюм за него и негови министри", добави Сидеров.

Затова Борисов реагирал със "слухчета и блъфчета", каза още Сидеров. "Радва се като малко дете на простотиите си, но и като малко дете тупа с крак и иска да касира изборите", добави лидерът на Атака.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай