Схватка в ефир между Командира и Сашо Диков

Схватка в ефир между Командира и Сашо Диков | StandartNews.com

София.Схватка между Иван Костов и водещия Сашо Диков възникна за секунди в ефира на Нова телевизия. Опасното напрежение между двамата стана факт, след като Диков започна да разпитва Костов какво ще прави след като загуби изборите на 12 май.

Двамата поспориха няколко минути, след което ефирното време за Командира приключи и предаването трябваше да продължи с друг репортаж.

Няма да си подам оставката, категоричен беше лидерът на ДСБ.

Героите на прехода са хората, които се самозапалват от немотия. А при нас нещо е объркано, защото героите са тези от криминалните сериали и мутрите, заяви лидерът на ДСБ Иан Костов в ефира на Нова телевизия в предаването на Сашо Диков.

Вие ще ме плашите мене, откъде накъде.Никога не съм рязал ленти и никой не е разбрал, когато съм имал здравословни проблеми преди време. Не дължа оставката си на Вас, вие ще ме плашите мен и ще ме изкарвате страхлив, заяви Костов.

Аз не ви плаша, казвам, че след всеки политически провал лидерът си подава оставката, отговори Сашо Диков на нападките на Костов.

Кога в живота си съм бил страхлив, когато освободих ценвите през 1995 г., когато не пуснах косоварите, когато изправих 73 предприятия..., попита Костов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай