Шефът на МВР отвърна на Нинова за опасните мигранти

От трибуната на Народното събрание

Шефът на МВР отвърна на Нинова за опасните мигранти | StandartNews.com

Шестимата граждани, върнати от Германия в България, са с изтърпени наказания лишаване от свобода и са с български произход.

Това съобщи вътрешният министър Калин Стоянов от трибуната на Народното събрание.

Нинова с подробности за опасните мигранти. Изправи косите на всички

"На 8 февруари в България пристигнаха 18 граждани на Сирия и 6 граждани на България - общо 24 лица. Шест граждани от тях са с изтърпени наказания лишаване от свобода, българи са и след изтърпяване на наказанията са върнати в България", каза още Калин Стоянов, предаде България Он Еър.

Обяснението му идва в отговор на изявлението на лидера на БСП Корнелия Нинова, която оповести, че Баварската държавна служба по убежище и репатрация е издала документ със заглавие "Успешно депортиране на престъпници в България", и че сме приели шестима граждани, осъдени за убийства, сексуално насилие, грабеж и пране на пари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 месец

Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност. Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват--- http://gg.gg/ketoexpo

Откажи