Шедьовър от Борисов! Коментар за Гешев и "Барселонагейт"

Какво каза лидерът на ГЕРБ

Шедьовър от Борисов! Коментар за Гешев и "Барселонагейт" | StandartNews.com

Бойко Борисов направи цветущи коментари за актуални политически събития у нас.

"В последните 2-3 седмици за пореден път някой, който иска да прави политическа партия, започва да се занимава с Бойко Борисов, нарушавайки и служебните си ангажименти. Очевидно е, че Гешев тръгна да прави партия, нападайки мен и Кирил Петков, за да дискредитира тези имена, защото му пречат на политическия проект"коментира Борисов.

Той подчерта, че години наред не е имал имунитет, с което намекна, че, ако са искали да го разследват, е можело да го направят.

По повод назначаването на Борислав Сарафов за временно изпълняващ функциите на главен прокурор, Борисов каза: "Нито съм избирал Сарафов, нито съм го чувал". И допълни, че няма нищо общо със свалянето на Гешев от поста, предаде Нова тв.

Бойко Борисов отговори на репликата на независимия депутат Радостин Василев, че „миналата седмица се е скрил като Зайко Байко”. „Кой ме нарече Зайко Байко? Руди Гела ли? Две години и половина нас ни няма в управлението и този Зайко Байко, който е страшно опасен вълк, всява такъв страх, че просто се разтрепервам. Като направи партия и се яви на избори, ще го последва същата съдба, която я последваха всички други партии. ГЕРБ е яка, силна”, заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира и темата за „Барселонагейт“. Запитан защо е отказал да се подложи на ДНК тест, който да провери дали е баща на детето на модела Борислава Йовчева, Борисов отговори иронично: "Хайде да вземем ДНК на всички деца в София, искате ли?".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай