Сергей Станишев: Времето на Цветановщината свърши

БСП закри кампанията си в Хасково

Сергей Станишев: Времето на Цветановщината свърши | StandartNews.com

Хасково. „Хората започват да се отърсват от страха. Времето на Цветанов и на Цветановщината свърши. Българите не искат повече тази арогантност и бездушност". Това заяви председателят на БСП Сергей Станишев на закриването на предизборната кампания на Коалиция за България в Хасково.

Лидерът на социалистите изтъкна, че 4 години Бойко Борисов и групировката около него живееха в свят, различен от света на обикновените граждани. „Внушаваха ни, че живеем добре. Говориха едно, а се случваше друго. Не ги интересуваше какво става с доходите на хората. Раздадоха милиони бонуси. Оядоха се", каза още Станишев.

„Ние сме бюлетината на победителите", категоричен беше водачът на листата на левицата в Хасково Драгомир Стойнев и добави – „нашата основна цел е да променим живота към по- добро". Стойнев изтъкна, че БСП е партията, обръща специално внимание на хората с увреждания. Според него е важно данъчната политика да е такава, че хората да имат доходи за достойно съществуване. Водачът в Хасково напомни ангажимента на Коалиция за България да възстанови швейцарското правило за индексиране на пенсиите. Стойнев добави, че е необходима държавна подкрепа за младите хора. „Благодарение на Сергей Станишев инициативата за първа работа стана европейска", напомни кандидатът за депутат. „Трябва да кажем край на антисоциалното управление на ГЕРБ. Трябва да върнем достойнството на хората.", призова Стойнев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай