Румен Петков: Константинов греши - няма да работя за ГЕРБ

Румен Петков: Константинов греши - няма да работя за ГЕРБ | StandartNews.com

София. "Михаил Константинов е сбъркал адреса, ако смята, че ще ме злепостави пред колегите". Това каза пред Агенция "Фокус" Румен Петков, по повод думи на проф. Михаил Константинов в събота, че в Плевен Петков ще работи за ГЕРБ и срещу Сергей Станишев.

Той определи като лъжа думите на Константинов и каза, че работи за изборния успех на БСП в Плевен.

"Това е една долна лъжа и интрига, на каквато е способен само духовно много нечист човек. Съжалявам, че Михаил Константинов може да падне до такава степен да обслужва нечии интереси с цената на всичко. Аз многократно съм заявявал позицията си, че докато той има каквото и да е отношение към изборния процес, този изборен процес потенциално може да бъде опорочен. Ако той по този начин счита, че ще ме злепостави пред моите колеги, е сбъркал адреса, защото те много добре знаят какво правя и как работя за изборния успех в Плевен и в областта, в което аз не се съмнявам", каза Румен Петков.

Пред TV7 в събота Константинов прогнозира също, че коалицията ГЕРБ – ДПС става все по-вероятна. Според него дори елементарната аритметика показва, че тази теория е напълно логична, тъй като двете партии ще съберат достатъчно депутати, за да вземат парламентарно мнозинство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай