Росен Петров: Няма да ни уплашат с коктейл "Молотов"

Росен Петров: Няма да ни уплашат с коктейл "Молотов" | StandartNews.com

София. Зам.-председателят на "България без цензура" Росен Петров предупреди подпалвачите на офиса на партията в столицата, че няма да ги стреснат, дори с коктейли "Молотов".

"Вчера един наш офис в София беше запален с коктейл "Молотов" от една партия, известна със своите връзки с подземния свят", каза Петров по адрес на ГЕРБ в предизборен дебат по ТВ7, предаде пресцентъра на ББЦ.

"Тази партия има партийни членове, носещи прякора Паши, Маши и т.н. Да им кажа, че с коктейли "Молотов" нас няма да ни уплашат, тъй като може да запали само един стар руски танк. Тези господа, каквито и коктейли да забъркват, са пътници", напомни той.

Той обвини партиите от Прехода, че преди 25 г. са разбили системата на националната сигурност в държавата толкова непохватно и грубо, подобно на "слон в стъкларски магазин". Трябва да създадем силна полиция и силна армия, силна със закона, а не репресивна, защото българинът иска държавата да се върне на нейното място, заяви Росен Петров.

Росен Петров отбеляза, че освен формалния мониторинг на ЕК върху правосъдието и вътрешния ни ред, съществува и неформален, и той се прави от партньорските служби за сигурност.Те знаят всичко за всеки и официалният доклад Брюксел се базира именно на техните заключения. Чуждите служби знаят много добре кой съдия на кого се отчита, как се правят поръчкови дела и как "мутрите си поръчват при кой съдия и при кой прокурор да се паднат", посочи Петров. Той обобщи, че справянето с организираната престъпност и волята да се вкарат в затвора корумпираните политици и магистрати не зависи от Европа, а от волята на управляващите в нашата страна.

И докато не го направим, Шенген ще го видим през крив макарон, заключи зам.-председателят на ББЦ.

Той призова хората да гласуват за "България без цензура" и коалицията с ВМРО, ЗНС и Гергьовден, ако искат нещо в държавата ни да се промени и ДПС веднъж завинаги да се махне от властта. Смятам, че спасяването на давещия се е само негово дело, отбеляза Петров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай