Ресто от отвъдното за Кирил и Асен

Съпредседателите на "Продължаваме промяната" си плащат за задкулисието

Ресто от отвъдното за Кирил и Асен | StandartNews.com

Ресто от отвъдното си поиска бизнесменът Алексей Петров, който бе показно убит на Витоша през август 2023 г. Възмездие застигна Кирил Петков и Асен Василев за всички задкулисни разговори за кеш на изборите и золуми във властта, водени в ресторант "Делвите" на Петров.

Разследващият сайт "Афера" извади на бял свят цяла серия записи, уличаващи съпредседателите на "Продължаваме промяната" в незаконно събиране на пари за изборите. Двамата говорят за "неофициален кеш за изборите в торби". Петков пък иска един милион от Пламен Бобоков. В разговорите се споменава и "президентът с кеша".

"Промяната" на практика призна, че диалозите за кеша са истински, като обяви във Фейсбук: "Здравейте приятели, пускаме ви запис, от който ще разберете, че на изборите през 2023 не успявахме да съберем пари, за да си финансираме кампанията. Сега положението е същото, затова и сме обявили дарителска кампания". Кандидат-депутатите на ПП се опитаха да се изкарат жертва на службите, като заявиха, че централата на партията е подслушвана. "Афера" обаче разкри, че записите са правени в ресторант "Делвите".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай