Четвъртък,

Разкритие. Ас на БСП каза съдбата на Нинова

От: Редактор -
4298
Разкритие. Ас на БСП каза съдбата на Нинова
A
A
A

"България е изнасяла оръжие с крайна дестинация Украйна. Всичко останало са спекулации, пропаганда и опит някои хора да се доказват пред определени среди.“ Това заяви зам.-председателят на БСП и народен представител на левицата Атанас Зафиров в ефира на Euronews.

„Ако се докаже, че Кирил Петков е изнасял оръжие по някакъв начин зад гърба на г-жа Нинова, която беше вицепремиер и министър на икономиката по това време, това означава, че те умишлено са нарушавали закона“, каза още той и уточни, че ако ПП са участвали в такъв процес, сега трябва да си понесат всички последствия на закона.

По отношение на третия мандат социалистът заяви, че провалът не е на мандатоносителя, а на цялата политическа система, в това число и на Президентството.

Относно критиките на Сергей Станишев от последната седмица социалистът посочи, че точно той не би трябвало да дава оценки на партията, защото е един от хората, които носят вина.

„Предстои ни Конгрес, на който ще можем да си кажем всички неща. В дневния ред не фигурира смяна на председателя, това в момента не вълнува българските социалисти“, каза още той.Във връзка с предстоящите избори Зафиров обясни, че БСП винаги е играла за победа. „Така че на тези избори влизаме със самочувствие и с надежда за отличен резултат и добро представяне“, заключи той.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Бсп Ас Нинова