Ръководството на ББЦ-Пловдив подаде оставка

Ръководството на ББЦ-Пловдив подаде оставка  | StandartNews.com

Пловдив. Ръководството на "България без цензура" Пловдив подава оставка. Това става ясно от отворено писмо от пресцентъра на партията изпратено до българските медии. От него става ясно, че бившите колеги на учителката Анна Баракова, която бе избрана за народен представител с преференция под номер 13 в листата на ББЦ, са "отвратени" от нейните изяви в публичното пространство.

„Баракова демонстрира войнстваща некомпетентност за функциите на институциите, българската памет и история и категорично отказва да осъзнае личната си отговорност като депутат в 43-тото Народно събрание. Въпреки многократните ни опити тя категорично отказва да осъществи контакт с наши представители, изтъквайки неверни причини, като „заплахи", „натиск" и „страх", за които няма абсолютно никакви факти и доказателства", пишат още от ББЦ.

В момента България има нужда от отговорни политици, които са готови на лична саможертва в името на бедстващия ни народ, а не от фриволни, лекомислени и случайно попаднали във властта госпожици, пишат от ръководството на партията в Пловдив.

Стандарт Нюз припомня, че след изборите Баракова обяви, че напуска "България без цензура" и ще бъде независим депутат. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай