Радостин Василев: Днес е тъжен ден за България

Много от колегите бяха тъжни и гузни, изглеждаха уплашени и насила там, заяви министърът в оставка

Радостин Василев: Днес е тъжен ден за България | StandartNews.com

Днес е тъжен ден за България. Днес не просто беше свален председателят на НС Никола Минчев, който е абсолютен професионалист. Днес 20 депутати от ИТН открито се продадоха на мафията. Това написа министърът в оставка Радостин Василев във Фейсбук, който е от квотата на "Има такъв народ", но преди броени дни свали доверието си от ръководството на партията заедно с още петима депутата от ИТН, които станаха независими.

"Видях лицата им в залата днес. Много от колегите бяха тъжни и гузни. Изглеждаха уплашени и насила там. От днес те вече са ПРЕДАТЕЛИ. Предатели спрямо българския народ и спрямо идеята за която са там. Това, което се случва е подмяна на вота на българския народ от 20 човека, управлявани от задкулисни интереси. Няма сила на света, която да ме накара да се обединя с тези, срещу които съм се борил години наред. Днес видях лицата и на петимата колеги, които не пожелаха да участват в това предателство. Те бяха свободни и с високо вдигнати глави", пише той.

"Тази прегръдка на ИТН с ГЕРБ и ДПС е краят за ИТН. Краят на идеята за борба, за ново начало, за нов модел. Краят и на един неуспешен бизнес проект, което е положителната новина за България. Всичко започва от начало. Скоро сме на площада", заявява още министърът в оставка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай