Радев: Президентът трябва да е коректив на управлението

Радев: Президентът трябва да е коректив на управлението | StandartNews.com

Радев: В упрaвлението цaри хaос

„България е на кръстопът, заради случващото се около страната ни, а и вътре в нея. Видяхме как миналата седмица управляващите заявиха, че са постигнали стабилност. В същото време, само след няколко дни, балонът на илюзиите се спука. В упрaвлението цaри хaос, който вече трудно се скривa. Това заяви кандидатът за президент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев в гр. Гоце Делчев, където се срещна с обществеността.
Кандидатът за президент коментира и темата за бежанците, като категорично се обяви против интеграцията на бежанци в българските общини.

Румен Радев в Банско: Разпускането на парламента води държавата към поредната криза

По-рано през деня кандидатът за президент посети и гр. Банско, където се срещна с обществеността. Пред тях той заяви: „Разпускането на парламента води държавата към поредната криза". По думите му именно президентската институция трябва да е коректив в управлението на страната. „Тя трябва да е независима", каза също кандидат-президентът пред събралите се в Банско.
Ген. Румен Радев посети и село Баня, където се срещна с негови симпатизанти и обществеността в селото. Там той получи поредната подкрепа за кандидатурата си за президент.

По време на неговите срещи присъстваха и председателят на БСП Корнелия Нинова, народният представител от левицата Кристиан Вигенин, членът на ИБ на БСП Деница Златева, областният председател на БСП-Благоевград Николай Бошкилов, кметът на Гоце Делчев Владимир Москов, председателят на БСП-Банско Костадин Дурчов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай