Радев отиде на опера и съжали завинаги

Светлозара Колева разказа любопитна история във Фейсбук

Радев отиде на опера и съжали завинаги | StandartNews.com

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава отидоха на операта в летния театър във Варна и съжалиха за това завинаги. Двамата ще запомнят това представление на “Аида”, защото имаха любопитна среща с избирателка. Светлозара Колева разказа във фейсбук как е задала неудобни въпроси на президента за Украйна. Това станало след като през деня Радев откри Роженския събор и каза, че Украйна настоява да води война с Русия.

Малко след полунощ, след края на представлението, Светлозара успяла да се приближи до държавния глава и да го попита: Ако Путин ни нападне, бихте ли дал Варна и ще станем ли Варненск?

Колева пише, че Радев отговорил: Никога няма да ни нападне.

“В този момент мъжът ми до мен му каза, че го е срам от него и че изказванията му от последните два дни са позорни. Тогава някой удари мъжа ми в гръб. Цивилни от НСО придружиха агресивния мъж бързо до изхода”, пише още Колева.

В публикацията си във фейсбук тя добавя, че Десислава Радева защитавала съпруга си, казала, че са на опера като частни лица, да не го занимават с политика. "Казах ѝ, че и на ресторант или опера президентът пак е президент на държавата и пак ме е срам от него", пише Светлозара Колева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай