Първо ви сложиха под юмрука, а сега ще ви “оженят” за ГЕРБ

Демократичната общност, а не ДПС има най-слепия, твърд и феодален електорат

Първо ви сложиха под юмрука, а сега ще ви “оженят” за ГЕРБ | StandartNews.com

Вие сте образован, градски, демократично-мислещ човек с проевропейски възгледи. Какво ви причиниха собствените ви лидери, партии и медии само за 3 години.2020: Първо ви накараха да излезете под юмрука на Радев, да коленичите пред президентството и да се излагате с всичките клоуни по жълтите павета - Хаджигенов, Мая, Минеков... 

"То е за добро", ви казваха в "Капитал", "така борим статуквото!"

2021: После ви докараха до урните да пуснете за Радев. Същият, който ходи от години на яз. "Копринка" и ви каза в прав текст точно чий е Крим. Ама..."То е за добро, така борим статуквото!"

2022: После ви накараха да преглътнете кабинет с комунистите, с Корнелия вицепремиер, с вътрешен министър - червения сатрап на БКП и милионер от заплата в службите Рашков. Кабинет, който открито плю на вашия кумир Костов и цялото му наследство във фискалната политика на страната.

Ама "То е за добро, така борим статуквото!"

Лятото на 2022 ви извадиха на жълтите павета по команда, да опявате свалянето на същия този кабинет, да се прегръщате с Нинова и Рашков под "коня", да роните сълзи за свалените от власт вам уж така омразни "комунисти" и "русофили". "То е за добро, така борим статуквото!"

2023: Сега ще си ви оженят за ГЕРБ, ще ви замазват очите с "джентълменски споразумения", шаржове на Комарницки и пиперливи корици в "Капитал", докато си разпределят властта и държавния ресурс с онези, дето уж трябваше да чегъртате.

Амаа, то нали такова, "То е за добро, така борим статуквото!"

И накрая нека не се заблуждаваме въобще: вие - всичките, до последния демократ, ще отидете и следващия път да пуснете за тези, които ви причиниха всичкото това унижение в продължение на 3 години. Които ви съвокуплиха първо с комунисти и русофили, а после с ГЕРБ и "статуквото".

Ще си пуснете за тях в урните без да ви мигне окото, с преференцийка за Летящата Козила или Ицо Хазарта, колкото и ще да псувате преди това в социалните мрежи.

Защото не ДПС има най-слепия, твърд и феодален електорат. Демократичната Общност го има. Маса от напълно посредствен, имитиращ космополитност офисен планктон, който гласува по естетическо усещане и "кръвна група", а не убеждения или идеология.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай