Продължава изграждането на паркинги в пловдивския район „Северен"

Продължава изграждането на паркинги в пловдивския район „Северен" | StandartNews.com

Кандидатът за кмет на пловдивския район „Северен" от ПП ГЕРБ за втори мандат инж. Ральо Ралев и и.д. районен кмет Лариса Кътова направиха символична първа копка на основната реконструкция на паркинг на бул."Цар Борис ІІІ Обединител" №19-25. Мястото е с изключително компрометирана настилка, която не е ремонтирана от близо 30 години.

„Реконструкцията ще обхване площ от 1000 кв.м, а ремонтните дейности ще включат фрезоване на настоящата компрометирана настилка, полагане на основа там, където е необходимо и полагане на четири сантиметров плътен асфалтобетон. Стойността на ремонта възлиза на 25 000 лв." – обясни Лариса Кътова.

„Реконструкцията на паркинга става възможна благодарение на отпуснатите по предложение на кмета Иван Тотев целеви средства от общинския бюджет на стойност 200 000 лв. за ремонт на вътрешнокварталните улици в район „Северен"– сподели кандидатът на ПП ГЕРБ за втори кметски мандат в район „Северен" инж.Ральо Ралев. С тези средства до края на месец октомври предстои ремонт на ул."Ладога" в кв."Захарна фабрика", както и на паркинг, находящ се на ул."Милеви скали" №4.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай