Вторник,

Повдигнаха обвинение на сина на Лъчезар Иванов

От: Администратор -
Повдигнаха обвинение на сина на Лъчезар Иванов
A
A
A

София. Синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов - Георги, днес бе пуснат на свобода, след като го обвиниха за серия от грабежи. За 17-годишното момче ще се грижат детски психолози, които ще наблюдават поведението му.

Младият Иванов бе задържан за грабежа на бензиностанция ОМV на бул. "Г. М. Димитров" в столицата. Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров обясни, че белезниците на ръцете на Георги не са само за този обир, но за серия подобни кражби. Данните на полицията до момента са, че тийнейджърът е извършил поне още три грабежа. От Софийската районна прокуратура съобщиха, че вече му е повдигнато обвинение.

Днес депутатът Лъчезар Иванов се оправда, че не се грижи за възпитанието на сина си, тъй като родителските права са присъдени на майката Дияна Долапчиева, с която са разведени. Той коментира, че е убедил Георги да се предаде сам и му е осигурил адвокат. Бившата му съпруга пък се оправда, че от няколко дни е в болница и това е причината разследващите да не се свържат с нея, след като синът й е бил задържан. Тя посочи, че в момента Лъчезар се грижи заради тежкото й здравословно състояние. Георги Иванов стана известен преди две години, след като бе обявен за издирване. Тогава 15-годишното момче избяга от вкъщи, а по-късно обясни, че причината е в майка му, с която имали постоянни скандали.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички