Политическата ни история стана кална история

Хора като Цветанов имат да отговарят на въпроси, смята депутатът от ГЕРБ Маноил Манев

Политическата ни история стана кална история | StandartNews.com

Хора без политически възможности, които използват мафиотски методи, атакуват премиера Борисов. Това заяви по бТВ депутатът от ГЕРБ Маноил Манев по повод снимките, които бяха разпространени от спалнята на премиера.

Манев е категоричен, че ГЕРБ застава зад лидера си Бойко Борисов. Ние сме единни заедно, заяви Манев по повод факта, че на извънредния брифинг вчера много хора от ГЕРБ бяха застанали зад Борисов в знак на подкрепа. Политическо-мафиотска атака - внимавай какво правиш. Но това няма да подейства по този начин. Така Манев коментира атаките срещу Бойко Борисов. Манев е убеден, че разследването ще покаже кой е направил снимките от спалнята на премиера.

Ако е това е спалнята, имат достъп много хора - чистачки, охрана, поддръжка, коментира той.

Политическата ни история стана кална история. Ние няма нужда обясняваме за 18 обвинения, две трети от които са чисто криминални, подчерта Манев относно атаките на обвиняемия Божков и нежеланието му да се изправи пред съда. Няма нужда да обясняваме защо не искаме да се изправим пред правосъдието, ние можем да правим всичко което пожелаем. И от другата страна като се намерят двама -трима политици, които са решили и че калната вълна е много готина, въпросът е да ги носи някъде напред, коментира Манев. Ще излезе много ясно кои са политиците, убеден е депутатът.

Ние казахме че има хора да отговорят на едни въпроси. Господин Цветанов, няма да му спестя името, посочи Манев. Той обвини цялата си партия защото той твърди че е създавал. Той каза такива гнусни неща, заяви Манев по повод Цветан Цветанов.

Няма как да има дублиране на функции между НСО и новата структура, която се учредява с промените на МВР, смята депутатът.

Президентът да отговори за НСО, в тази служба се случиха толкова много неща, призова Манев президента. Манев е убеден, че в случая НСО не си е свършила част от работата, която е трябвало да свърши. Какво стана след като човек на НСО беше с обвинение че е извършвал убийства, нищо, заяви Манев. 

Твърдо заявявам, че няма нищо общо с начина на говорене на премиера, каза Манев по повод записа, за който се твърди, че гласът в него е на премиера.

Снимките са предназначени за сплашване. Няма значение какво има на снимките, важното е да грабнат внимание, каза Манев по повод разпространените снимки от спалнята на премиера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай