Патриотите на протест пред ЦИК

Патриотите на протест пред ЦИК | StandartNews.com

Над 1000 души членове и симпатизанти на Патриотичен фронт НФСБ-ВМРО се събраха на протест пред сградата на Централната избирателна комисия в неделя. Съпредседателят на Патриотичен фронт Валери Симеонов заяви, че "поводът на митинга е справедливият протест срещу наглото нарушаване на законите".

"Ние не сме срещу това нашите сънародници в чужбина да гласуват, а сме против тези хора да гласуват в разрез със закона и срещу произвола на институциите", каза Симеонов.

"Трябва да изметем от политическата сцена всички тези политици, които 25 години обслужваха чужди интереси", категоричен бе и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

"Не може хора, които не са платили и един лев данък в България, не говорят български език, не се чувстват като българи, да определят бъдещето на нашата страна", заяви и евродепутатът Ангел Джамбазки.

От "Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" отправиха призив към съмишлениците си да подкрепят протеста срещу поредното увеличаване на цената на тока, който ще се проведе пред ДКЕВР на 1 октомври (сряда) от 12.00 ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай