Паргов: Да изпратим необичайната 2020 г. смирени

Предстоят ни много изпити през 2021 година, на които ще трябва да покажем с какво сме надградили през последните 12 месеца, посочва лидерът на БСП - София

Паргов: Да изпратим необичайната 2020 г. смирени | StandartNews.com

Броени часове ни делят от настъпването на Новата 2021 година. По това време обикновено правим равносметка на свършеното през изтеклите 12 месеца. А те за всички ни бяха необичайни. Бяха истинско предизвикателство, бяха борба, вътрешна промяна, преосмисляне, беше трудно време. Беше време за каляване, за характери, за справяне с тежки ситуации. Съдба! Така председателят на БСП – София Калоян Паргов обобщи случилото се през изминалата 2020 година.

Той призова въпреки всичко, да изпратим тази толкова необичайна година смирени и с благодарност. „И за доброто, и за лошото през нея. Доброто ни помогна днес да сме тук и с надежда в сърцата да очакваме настъпването на Новата година. Предизвикателствата, които преживяхме и преодоляхме, бяха уроци. Вярвам, че сме ги научили тези трудни уроци“, счита Паргов.

Според него през 2021 година ни предстоят много изпити, на които ще трябва да покажем с какво сме надградили през последните 12 месеца.

„Няма място за отстъпление, нито за мрачни мисли. Надеждата е голям мотиватор. А вярата ни дава силата. Когато сме здрави, когато близките ни са край нас и имаме верни приятели, нищо не може да ни се опре“, уверен е лидерът на столичните социалисти.

„Затова тази вечер да посрещнем Новата 2021 година с близки, с приятели, с усмивка, с отворени сърца и с гостоприемното „Добре дошла!“, пожела Калоян Паргов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай