Папазов влиза в битката за Варна

Папазов влиза в битката за Варна | StandartNews.com

Бившият шеф на пристанище Варна и министър на транспорта от кабинета "Орешарски" кап. Данаил Папазов каза "да" и влиза в битката за кмет на Варна. Преди седмица той беше номиниран от над 50 бизнесмени, преподаватели, спортисти, адвокати и лекари, обединени в Гражданска инициатива "Живот за Варна".

Те подгряха представянето му с билбордове "Кораб "Варна" търси капитан". "Приех поканата, защото обичам да работя. Имам опит - 12 г. ръководих пристанище Варна, а като министър съм горд, че не допуснах нито 1 евро да бъде изтървано от ОП "Транспорт".

атрупах опит и в частния бизнес - давам сигурност на над 200 семейства. А проблемите на Варна, трупани с години, са голямо предизвикателство", мотивира решението си Папазов. "Не ме търсете в партийните централи", обяви още той. Така от днес в битката за Варна вече има трима кандидати. От ГЕРБ категорично е номиниран за нов мандат досегашния градоначалник Иван Портних. ДСБ подкрепи официално независимия Чавдар Трифонов. А сега вече в надпреварата се пусна и Данаил Папазов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай