Отцепник от ИТН разкри какво му обещали Кирил и Асен

Безусловно гласуване няма да има, заяви Николай Радулов

Отцепник от ИТН разкри какво му обещали Кирил и Асен | StandartNews.com

„Обещаха ми, че ще сме заедно с хората, че ще се борим срещу ГЕРБ и борисовщината. Така че от тази гледна точка - да, обещаха ми. Обещаха ми да се продължи с противодействията на безумията, които ГЕРБ интегрираха в нашето общество”. Това каза в предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS независимият депутат Николай Радулов, отцепил се от ИТН. Поводът са обвиненията за срещи, в които депутати се купуват, за да подкрепят правителство с мандат на ПП в рамките на този парламент.

Радулов не пожела да обяви как ще гласува за него и каза, че все още не знае кои ще са министрите в него. „Безусловно гласуване няма да има обаче”, категоричен бе той. „Не бих приел кабинет, в който остава сегашният енергиен министър и в който остава Гроздан Караджов”.

За енергийния министър Александър Николов обяви, че има данни от класифицирано естество, заради което мисли, че той не е подходящ. За Караджов посочи, че е една от причините, заради които е напуснал ИТН. По думите му той е запазил шефовете на ВиК, назначени от ГЕРБ, и дори е върнал такива, които са били освободени от служебния кабинет. „Аз с такъв мнинистър не мога да работя, който работи всъщност в ползата на ГЕРБ”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай