Острие на Възраждане в боя за София. Кой е Деян Николов?

Ето какво обеща икономистът

Острие на Възраждане в боя за София. Кой е Деян Николов? | StandartNews.com

Икономистът Деян Николов е кандидатът за кмет на София на "Възраждане". Той е секретар на партията в София и депутат в 49-отото НС.

При представянето си той обеща инвестиции в кварталите, повече правомощия за районите кметове, много местни референдуми и ревизия на подизпълнителите, които се грижат за почистването на столичния град:

"Ние имаме различна философия за управлението на града. Философия, която не облагодетелства една малка бизнес група от може би 100-200-500-1000 човека, а гледа интересите на всички столичани. Философия, която не съсредоточава целия ресурс в централната част на София, а го разпределя справедливо, включително крайните квартали, включително инфраструктурата на крайните квартали, включително почистването".

Спечелването на изборите в София е подготовка за управлението на страната, стана ясно от думите на лидера на партията Костадин Костадинов:

"Целта, която ние си поставяме, е спечелването на изборите, участие на балотаж и първо място на балотаж. Група от поне 15 общински съветници в Общинския съвет и наистина пълна промяна в концепцията за управление на София. Защото София е половин България, за добро или лошо. И ние можем да дадем много ясен и добър пример за това как може да управляваме България, започвайки от столицата си.

Николов ще води и листата с общински съветници на "Възраждане", но все още не е решил дали ако бъде избран в СОС, ще напусне парламента.Това е втората партия, която обявява номинацията си за столичен кмет. Първи, миналата седмица, това направиха "Продължаваме промяната-Демократична България", които представиха специалиста по комтюръни технологии Васил Терзиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай