Огнян Минчев обвини Атанасов в рекет. Обслужвал нечии интереси

Готвят се да абортират вота на гражданите на 2 април, написа Минчев

Огнян Минчев обвини Атанасов в рекет. Обслужвал нечии интереси | StandartNews.com

Изказване на съпредседателя на ДБ Атанас Атанасов предизвика гневни реакции броени дни преди началото на предизборната кампания.

"Ако ГЕРБ е първа политическа сила на предсрочните парламентарни избори на 2 април, отиваме на нови избори наесен". Това обяви Атанасов пред БНТ.

Очаквано, последва и реакция на Огнян Минчев във Фейсбук:

"Когато един партиен лидер - макар и на 1-2 процентова партия, но участваща в голяма коалиция - заплаши, че ако не спечели изборите, ще ни прати на следващите, това се нарича рекет.

Необходимо е колкото се може повече граждани да научат за този рекет и да са предупредени, че се готвят да абортират техния пореден вот на 2 април.

Съответно - да си направят сметката за кого и защо да гласуват. Този партиен лидер - и неговият рекет са в пряка услуга на едноличната власт на президента Радев, който управлява страната вече две години.

Подобни партийни "лидери" са на изкуствено политическо дишане и техните коалиционни партньори ги крепят по причини, известни само на тях самите.

България се нуждае от политическа промяна и от разрешаване на политическата криза, която я води към еднолична диктатура. Политическа промяна не се осъществява от слуги - макар и маскирани като "лидери". Бъдете предупредени!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай