Понеделник,

Огън от Георги Марков! Кой съсипа България

От: Редактор -
4805
Огън от Георги Марков! Кой съсипа България
A
A
A

Верен на своя стил, Георги Марков изстреля огън и жупел по сегашната политическа ситуация в страната. 

България - страната на Сорос и Стою. Така започва коментара си той пред "Епицентър".

И продължава така:

Трябва да си сменим главния прокурор. Това е положението! Каза го нахално, дръзко и унизително американския чиновник - О, Брайън в лицето на президента и вицето. За да стане съвсем ясно го тресна и по БНР - такова чудо нямаше и в съветските времена... Пазеха ни авторитета съветските другари, за разлика от американските ни господари.

Какво ще стане като сменим Гешев? Ами трябва да намерим прогресист, каквито Сорос избира в изобилие в Америка, та и демократът Роберт Кенеди се е хванал за главата от вълната на престъпност.

Новият главен прокурор на България трябва да е копие на Алвин Браг - прокурорът на Манхатън, който репресира политически Доналд Тръмп.

Или като Кьовеши в Румъния -  разсипала с политически поръчки държавния живот на страната. Заради злоупотребата ѝ с власт и връзката с чужди служби, я изгони със сетни сили Конституционният съд. Поради трайно неудобство да работи в Румъния, Сорос я уреди в Брюксел...

Кои са днешните прогресисти! Според Тръмп, чието обръщение гледах в Будапеща на 5 май на форума СРАС, това са новите ВАРВАРИ. Те мразят, националния суверенитет и идентичност, историческата памет и християнските ценности. Обичат Третия пол, Джендър идеологията, незаконната миграция и войните. Орбан ги нарече миналата година в Далас на същия форум "комунисти с дипломи". 

Кой ни поръчва музиката в България? Ами, който плаща на десетките НПО, превзели България и телевизиите - Джордж Сорос.

Сорос успя в Украйна, в Македония, Румъния и дойде нашия ред. Няма спасение от това падение!

Освен да изгоним Сорос от България! Да закрием "Отвореното му общество" и то да потегли към Виена, дето е унгарското "Отворено общество", а кръгът "Капитал" - към Делиормана.

Ние НИКОГА няма да го направим и НИКОГА няма да се оправим! Ама НИКОГА!

Още във Великото народно събрание при 92% избирателна активност БСП даде на опозицията СДСпредседателството на законодателната и икономическата комисия. Сложихме солидни хора - Александър Джеров и Иван Костов.

Хубаво е, че в този толкова ниско представителен парламент има млади и красиви депутати. Още по-добре е, че има и млади юристи... И все пак, как Стою ще обясни на правната нула Христо Иванов, че само ВНС може да прави сериозна конституционна реформа на съдебната власт съгласно решение 3 от 2003 г. на Конституционния съд?

Как Стою да каже на Зарков, че Върховен съдия да разследва главния прокурор е атентат срещу Конституцията?

Евала на Вежди и Любен, че са разбрали - с такива парламентарни решения президентската република изглежда неизбежна.

Не сме дебили да ни будалкат така!


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com