Официално! Издадоха заповедите за трите важни рокади в МВР

Министърът лично представи Георги Чергов в ОДМВР-Пловдив

Официално! Издадоха заповедите за трите важни рокади в МВР | StandartNews.com

Със заповеди на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов са назначени нови директори на областните дирекции на МВР в Благоевград, Пазарджик и Пловдив, съобщават от МВР.

Министърът лично представи Георги Чергов (на снимката горе), досегашен ръководител на Междуведомствения координационен център за противодействие на контрабандата и контрол на движението на рискови стоки и товари пред състава на ОДМВР-Пловдив.

В Благоевград поста поема Даниел Димитров, досегашен началник на териториалното звено на ГДБОП в Кюстендил. Той беше представен от заместник-министър Кирил Ценкин.

В ОДМВР - Пазарджик заместник-министър Стоян Темелакиев представи Даниел Луков, досегашен началник на отдел в Главната дирекция за борба с организираната престъпност.

Кадровите промени са предприети с оглед ефективното изпълнение на приоритетите в дейността на МВР по линия на пътната безопасност, противодействие на престъпността в малките населени места, трафика и разпространението на наркотици, мигрантския натиск, както и на базата на анализ на резултатите на дирекциите до момента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай