Нова работа за Хекимян. Борисов хвърли бомба

Каза какво предстои за телевизионера

Нова работа за Хекимян. Борисов хвърли бомба | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира представянето на Антон Хекимян на местните избори в София и хвърли бомба за бъдещето му. Бившият журналист остана трети в надпреварата за кмет на София след Васил Терзиев, който се класира първи и опонентката му Ваня Григорова.

"С издигането на Антон Хекимян идеята беше в София след 18 години да стартираме с независим кандидат, външен за партията, да може да се представи така, че грешките да може да ги поправи, и с нови идеи – абсолютно честен и подготвен човек.Аз мисля, че софиянци малко сгрешиха с него, но глас народен, глас Божи“, обясни Борисо.

И разкри новия път на бившия журналист: " Той си има функции оттук нататък в партията."
 
"Важното е, че догмите, които те ги налагаха, вече не съществуват. Вече не е грешно да си от Държавна сигурност, вече не е грешно да си тормозил хората. Вече това е приемливо за обществото в София. И резултатите на Вили Лилков – един истински десен човек, 5%, показват, че това вече е минало. Преходът вече е завършен“, обяви лидерът на ГЕРБ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Protuncho
преди 5 месеца

1990- Прехода към Соц приключи с провал - не стнахме 16-та република 2023 - Прехода към Пазарна икономика приключи с провал - не въведохме ерото и шенген Айде дано в новия преход не се проалим - към таксономия и зелена сделка

Откажи
Гост
преди 6 месеца

,,Важното е, че догмите, които те ги налагаха, вече не съществуват. Вече не е грешно да си от Държавна сигурност, вече не е грешно да си тормозил хората. Вече това е приемливо за обществото в София. И резултатите на Вили Лилков – един истински десен човек, 5%, показват, че това вече е минало,,........даааа,грешното е ,че почти 1млн.българи работят на мин.заплата ,и !!! много от тях се опитват да издържат ,и семейство.Грешното е ,че те не напуснаха Бг.,като много други ,и да останат само ПП то ,с тегленето на кредити,и останалите с три пъти ППП....пенсионери,полицаи ,политици ,да видим откъде ще вземате пари ,....от дърветата ли ще ги берете!!! ....

Откажи