Нинова скочи на Радев! Обвиненията

Очевидно е, че и вторият мандат е пропилян, смята лидерътна БСП

Нинова скочи на Радев! Обвиненията | StandartNews.com

"Президентът Радев има право да критикува ПП-ДБ за част от изтеклите разговори, които са шокиращи, но удобно пропуска онази част от тях, които го касаят пряко. От записите става ясно, че ПП и г-н Радев са правили "ала бала схема за изборите", че цялата държавна машина е работила за тях, и че ако народът бъде оставен да гласува свободно, те ще имат между 7 и 10%". Това написа във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.

ВИЖ ОЩЕ: Радев посече "Промяната", призова Денков да върне мандата

"Господин президентът днес подчерта, че е призван да пази националната сигурност и Конституцията. Подмяната на изборите е грубо посегателство срещу националната сигурност. А Кирил Петков стана министър в нарушение на Конституцията с протекцията и амнистията от президента. Така, че г-н Радев, вие вече не можете да бъдете морален съдник. Вие създадохте проблемите в държавата и няма как да сте част от тяхното решаване", пише Нинова.

ВИЖ ОЩЕ: Похитители на държавност

"Очевидно е, че и вторият мандат е пропилян. Дано този, при когото отиде третият прояви повече отговорност и предложи единственото вярно решение: 5-6 национални задачи, срок за изпълнение, непартиен премиер и министри експерти", заключва лидерът на БСП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай