Нинова ползва Радев в битката за БСП-лидер

Президент и лидер на БСП заедно в Русе

Нинова ползва Радев в битката за БСП-лидер | StandartNews.com
  • Президент и лидер на БСП заедно в Русе

Корнелия Нинова се прилепи за Румен Радев и използва рейтинга на президента в битката за лидер на БСП. Двамата се оказаха по едно и също време в Русе - за 142-годишнината от Освобождението на града от Османско робство. Той държа реч и прие почетния караул на площад „Свобода“, тя поднесе цветя на Паметника на свободата. После той отиде при децата от Средно училище „Йордан Йовков“ за час по "Русезнание", а след това и при младежкия парламент в общината. Тя пък се срещна с ръководството на Русенския университет “Ангел Кънчев”.

ВИЖ ОЩЕ: Радев шоу пред Апостола

Всеки момент Нинова ще поиска президентът директно да агитира за нея, възмущават се социалисти. И припомнят, че според правилата за пряк избор на партиен шеф кандидатите трябва да са равнопоставени.

Това е втората съвместна поява на Нинова и Радев за два дни. Вчера двамата бяха рамо до рамо на уж гражданско шествие за поднасяне на цветя пред паметника на Левски, което се превърна в партиен митинг за Радев. Той и Нинова възмутиха всички, правейки се селфита пред лика на Апостола.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай