НФСБ стъпи и в Търново

НФСБ стъпи и в Търново | StandartNews.com

Велико Търново. НФСБ не е партия за едни избори, след като за няколко дни откриваме седем офиса, каза съпредседателят на партията Валери Симеонов.

Той и Слави Бинев откриха първия партиен клуб във Велико Търново. „За мен е удоволствие да поздравя всички колеги и наши съратници с откриването на първия клуб на Националния фронт за спасение на България във Велико Търново, ние пускаме корени във всички области на България, защото сме убедени, че НФСП ще се превърне в един от основните политически стожери в България, около който ще се изгражда бъдещата политика на нашата родина. Да живее България!", каза Валери Симеонов.

По-късно бяха открити още 3 клуба в Габрово, Ловеч, Севлиево, такива ще бъдат открити и в Оряхово, Монтана и Видин.

"НФСБ не е от партиите еднодневки такива партии има няколко вече създадени в България, наричаме ги „пластмасови партии" или „партии ГМО-та", посочи Валери Симеонов. Той обясни, че листата за евроизборите на НФСБ е изцяло изградена от хора с биография, доказали се в своята област, професионалисти, всеки, от които е авторитет в своя бранш. „Единствено нашата партия тръгва в тези избори за Европейски парламент с категорично определена идеология, а това е Националната доктрина, подготвена от екипа на нашия съратник и приятел академик Григор Велев, както и от групата от научни специалисти, които от 1996г. до сега създадоха единствената национална доктрина такава, каквато държавата няма, каквато другите партии нямат. В нея са заложени основните стратегически цели за развитието на България и пътищата и средствата за тяхното постигане", каза Симеонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай