Нежната част от ГЕРБ с отчет и избор на ново ръководство

Нежната част от ГЕРБ с отчет и избор на ново ръководство | StandartNews.com

Областната структура на Жени ГЕРБ – Благоевград проведе отчетно-изборно събрание, в което участваха 43-ма делегати от Пиринския край. На събитието бе и българският евродепутат Мария Габриел, която е заместник-председател на групата на ЕНП в ЕС.

Депутатката Даниела Савеклиева, която е и областен лидер на партията, отчете дейността на структурата. „Стартирахме трудно, но с много желание и амбиции. Утвърдихме се като една от най-активните организации с оригинални инициативи и идеи в помощ на другите. Успяхме да учредим Жени ГЕРБ във всички 14 общини в нашата област и да реализираме десетки начинания", каза тя. Народният представител подчерта ролята на жените по време на предизборните кампании. „И тази година ни предстоят изключително важни местни избори. За пореден път ще бъдем изправени пред предизвикателството да докажем, че точно нашата партия може да осигури на България развитие по пътя на европейските ценности. Вярвам, че нашият отбор ще продължи да постига големи успехи", сподели тя.

„Имаме подкрепата на женската структура на Европейската народна партия, затова ви призовавам да бъдем още по-активни. Важно е да продължим да бъдем заедно и да разширим дейността си и да казваме ясно своята позиция по важни теми", каза пък евродепутатът Мария Габриел. На събранието бяха направени номинации за ново областно ръководство на Жени – ГЕРБ в Пиринско. Предложените дами за постовете на областен клубен ръководител, организационен секретар и членове на Управителен съвет ще бъдат утвърдени от Изпълнителната комисия на партията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай