На кого намигна Борисов за кандидат-кмет на Пловдив?

Лидерът на ГЕРБ е на посещение под тепетата

На кого намигна Борисов за кандидат-кмет на Пловдив? | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви днес, че със сигурност на местните избори догодина Пловдив ще има нов кандидат за кмет. Днес той бе на инспекция на стадиона на Ботев.

"Пловдив ще има нов кандидат за кмет. Имаме толкова добри хора тук, че кмет все ще намерим. Знаем кой колко може и колко може да му се разчита. Здравко Димитров направи хубави неща за града, но все пак умората и износването при политиците е факт. Той е добър човек и направи много, но темпото трябва да нараства. Пловдив е много жив град и има нужда от Околовръстно", каза Борисов пред журналисти, пише plovdiv24.

Бившият премиер не пожела да назове конкретно кой ще е кандидатът на партията, но почти сигурно това ще е кметът на район "Тракия" - Костадин Димитров.

Борисов не крие своите симпатии към него и днес намекна за това. На днешната среща Борисов, докато отговаряше на въпросите, изведнъж спря и каза: "А Коцето, кметът на "Тракия" къде е? Я ела тук да те видя! Искам да си много по-ангажиран! Ще ти кажа защо."

"На мен Коцето много ми харесва, на жителите на "Тракия“ също го харесват", отговори Борисов на конкретен въпрос дали Костадин Димитров ще е кандидатът за кмет догодина.  Костадин Димитров е вече кмет на "Тракия" трети мандат. На местните избори на 27.10.2019 г. е избран за районен кмет на първи тур с над 60 % от гласовете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай