Министър разкри кой го е поканил в кабинета

За мен постът не е самоцел, каза Ивайло Йоловски

Министър разкри кой го е поканил в кабинета | StandartNews.com

Министърът на електронното управление Ивайло Йоловски разкри кой го е поканил в кабинета.

"Постът министър ми беше предложен от лице, което в момента е в политическия кабинет на премиера. Аз не съм партийна номинация, получих покана в качеството си на експерт", каза Йоловски в интервю за Нова тв.

"Решението дали да остана министър никога не е стояло за мен. Аз не съм човек, който отстъпва от принципите си и ще се боря до последно за това, в което вярвам", заяви той.

"За мен постът не е самоцел. Когато някой ми поиска оставката, най-лесният начин е тя да бъде гласувана в Народното събрание. Има достатъчно време до ротацията. Предвид резултатите, които постигнахме за кратко време, ако ми предложат да остана министър, ще си помисля сериозно", каза още министърът на електронното управление.

През октомври миналата година Софийската градска прокуратура започна разследване за заплахи срещу Йоловски. От ГЕРБ и от "Има такъв народ" твърдят, че на председателски съвет в парламента министърът е разказал, че е притискан от Кирил Петков и Божидар Божанов. И Петков, и Божанов отричат тези твърдения.

"Изрично бях предупреден от наблюдаващия прокурор, че нямам право да изнасям информация по делото", коментира той.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Vox
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи