Местните избори почнаха. Първи официален кандидат

Възраждане обяви амбицията си за Монтана

Местните избори почнаха. Първи официален кандидат | StandartNews.com

Местните избори започнаха. Докато на жълтите павета в София се ради кабинет, в Монтана бе обявен първият официален кандидат за кмет. Това е депутатът от "Възраждане" адв. Петър Петров.

„Неслучайно Монтана е първият град, в който „Възраждане“ обявява кандидата си за кмет на града. Това е областният град в България, в който „Възраждане“ е втора политическа сила“, каза на брифинг в града Костадин Костадинов.

За този резултат той благодари на съмишленика си и на местните възрожденци, които са създали и са успели да развият независима организация, каквато е „Възраждане“ в един феодален град като Монтана.

„За нас Монтана е много важен град. Ние обръщаме голямо внимание на българския Северозапад, неслучайно последният конгрес на „Възраждане“ се проведе във Видин. Заради това и днес съм тук, защото гледаме отговорно на града и региона и поради това предлагаме кандидатура за кмет на града, която е алтернатива на досегашния кмет.“, добави Костадинов.

Петър Петров е роден на 14 март 1983 г. През 2006 г. завършва Право в СУ “Св. Климент Охридски”. След това практикува в сферата на гражданското съдопроизводство. Реализирал е и инвестиционни проекти на чужди инвеститори в областта на строителството и покупката на недвижими имоти в България. През 2014 г. става един от учредителите на партия "Възраждане". В момента е зам.-председател на "Възраждане" и зам.-председател на ПГ на „Възраждане“, народен представител трети мандат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай