Мая Манолова: ГЕРБ отказват да приемат резултатите

Станишев не знаел за сигнала на Манолова

Мая Манолова: ГЕРБ отказват да приемат резултатите | StandartNews.com

София. В ефира на бТВ Мая Манолова от БСП коментира "абсурдните идеи и хаосът в партията" ГЕРБ.

"Той (Борисов) иска и да прави кабинет и да касира изборите. Казва, че е победил, но пак ще иска да касира", посочи тя.

"ГЕРБ виждат резултатите от изборите, но отказват да ги приемат и преосмислят. Бившите управляващи като че ли не могат да разберат посланието на хората след вота, а те ясно казаха, че искат да разграничат държавата от ГЕРБ", заяви Манолова.

"Това, което се случи на 11-ти май бе една акция на прокуратурата и ДАНС срещу подмяната на изборите", посочи Манолова. Оплака се, че писмото на „достойните прокурори" е разпространило телефонния й номер и вече получава всякакви сигнали.

"Обадиха ми се за маркирани бюлетини във Враца, които са били раздавани предварително. Те са имали печат и е било вече гласувано в тях ", изясни тя и добави, че и за този сигнал ще сезира властите.

Манолова отрече да е била разпитвана във връзка с подадения сигнал за нелегалните бюлетини в Костинброд. Тя обясни разминаването в тезите в първите часове на скандала, в които председателят на БСП отричаше сигналът да е бил подаден от тях, с това че той самият не е знаел. "Не бях казала на Станишев, че подадох сигнала за Костинброд. Разбирайки, че се подготвя престъпление не смятам, че трябва да уведомя лидера на партията си за това, че ще подам сигнал", коментира тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай