Сряда,

Мая Манолова разкри как Борисов се връща във властта

От: Иван Ангелов, кадър БНТ -
2577
Мая Манолова разкри как Борисов се връща във властта
A
A
A

Борисов се връща във властта на бял кон, а виновни за това са "Продължаваме промяната-Демократична България". Обвинението отправи в интервю за БНТ Мая Манолова от "Левицата".

Ротация между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ е срамно съглашение - борците срещу мафията сключват съглашение с мафията. Ръка за ръка с Бойко Борисов ще правят промяна, това е предателство спрямо хората от протестите от лятото на 2020 г., уточни тезата си Манолова.

Тя обвини Кирил Петков и Асен Василев, че са дошли на политическата заявка да демонтират модела "ГЕРБ", да бъдат разобличени кражбите. Очевидно това няма да се случи, заяви Мая Манолова.

Според Манолова Борисов е "получил застрахователна полица", че няма да бъде разследван. Борисов се връща на бял кон, благодарение на Промяната, допълни тя.

Ще настъпи крахът на политическата система в този ѝ вид. Повече никой няма да вярва на ГЕРБ и ПП, заяви Манолова.

Коментира, че проблемите на българските граждани няма да намерят своето решение. Месец и половина не можаха да се разберат, 3 пъти се отричаха, големият въпрос е какво се случи през последните 48 часа, каза още тя.

Очевидно Гешев изигра ролята на ускорител по сглобяването на тази ротационна коалиция, заяви Манолова. Вероятно от ПП-ДБ са обещали да пазят Борисов. Можем само да гадаем докъде са стигнали различни разследвания, нямам обяснение как се отказаха ПП и Бойко Рашков от своите намерения да разследват, да покажат на публиката цялата истина за управлението на Борисов, каза още Мая Манолова.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com