Мая Манолова: При първия знак на подмяна - ние идваме

Тя отправи предупреждение към всички партии

Мая Манолова: При първия знак на подмяна - ние идваме | StandartNews.com

При първия знак на подмяна ние отново ще се върнем на площадите, ние идваме. Това заяви председателят  на ПГ на „Изправи се.БГ! Ние идваме” Мая Манолова. Преди ден коалицията „Изправи се! Мутри вън!” промени името си.

Нека се знае, че ако някой се обърка, че иска фейсбук демокрация или политически инженеринг, ние ще излезем отново на площадите, зарече се Манолова.

Отговорността за съставянето на правителство е на „Има такъв народ”. Вашата победа над ГЕРБ слага край на 12-годишна хегемония на партията на Борисов, обърна се към колегите си от ИТН Манолова. Готови сме на разговори с ИТН и Демократична България за съставяне на правителство, което да е посветено на дневния ред на българските граждани, заяви още тя.

Искаме справедливост и по отношение на наказанията, и по разпределението на благата за тези които ги създават, заяви основният приоритет на „Изправи се.БГ! Ние идваме” Мая Манолова. Тя настоя комисията по ревизия от 45-ото НС да продължи работата си и съобщи, че вече е внесено проекторешение за това.

Искаме да видим кой ще е против, кой ще е против осветяването на мръсните тайни на властта, на далаверите, на корупционните сфери, каза Манолова. И заяви: Повече кюлчета няма да има, чекмеджето си отиде.

Готови сме да участваме в провеждането на истинска съдебна реформа и модернизацията на страната, каза още народният представител.

„Изправи се.БГ! Ние идваме” са внесли вече  закон за преизчисляване на пенсиите. Имат и още 20 готови проекта.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай