Четвъртък,

Мартин Димитров огледа Борисов. Намери му два големи кусура

От: СТАНДАРТ -
1870
Мартин Димитров огледа Борисов. Намери му два големи кусура
A
A
A

Гръмки прогнози за изборите направи икономистът на „Демократична България” Мартин Димитров. Той видя новата коалиция между ПП и ДПС като победител на вота, а в Борисов откри два нерешими проблема.

„Отиваме да победим. Първият въпрос е ще има ли коалицията между ПП и ДБ и ако я има – тя да спечели изборите. Това ще бъде промяна в политическата ситуация в България. Трудно може да бъдем обезличени, за нас („Демократична България”) не се притеснявайте", коментира Димитров в предаването „Офанзива” по NOVA NEWS по повод предстоящите избори на 2 април.

Той призна, че от ДБ имат различия с "Продължаваме промяната". Двете политически формации се готвят за съвместно явяване на предстоящия вот.

Димитров заяви, че от ГЕРБ имат шанс да спечелят повече гласове, но през хартиеното гласуване. „Тези повече гласове ще бъдат свързани с огромни скандали, призовавам и медиите да ги дебнем какво правят с хартиената бюлетина”, каза Димитров.

„Бойко Борисов има два големи проблема – единият му голям проблем е, че преди две седмици се снима с БСП. Сам си го направи това. Вторият му проблем е, че той „продаде мача” за еврозоната като ГЕРБ не подкрепи Кодекса за застраховането, което е едно от ключовите изисквания”, допълни Мартин Димитров.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com