Марешки: Радев греши, БСП не е опозиция

Социалистите подкрепиха безмълвно най-големия грабеж - харченето на милиарди за излишни самолети, коментира лидерът на ВОЛЯ

Марешки: Радев греши, БСП не е опозиция | StandartNews.com

„В днешното си изявление по повод ветото на промените в Изборния кодекс, президентът Радев направи една съществена грешка -призова „опозицията” да се върне в НС, визирайки БСП.  Ако не е езикова грешка, то това е нелеп опит да гради имидж на социалистите като единствена опозиция в парламента”, коментира лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки.

Странно двуличие, предвид факта, че неотдавна Румен Радев заяви, че би подкрепил нова алтернативна партия. По този начин сам се отрече от тези, които го номинираха и поставиха на този пост – а именно БСП, припомнят от партия ВОЛЯ.

„Налага се да опресня паметта на президента, че социалистите подкрепиха безмълвно най-големия грабеж на прехода- харченето на милиарди за излишни самолети. Така че, когато ги нарича опозиция, нека първо провери фактите. Може и да искат да са опозиция, но в никакъв случай не са алтернатива”, категоричен е Марешки.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай