Манолова поиска Бойко Рашков завинаги

По думите й служебният кабинет се е справил много добре с организацията на честни избори

Манолова поиска Бойко Рашков завинаги | StandartNews.com

Една от партиите, която ще получи мандата, да предложи служебното правителство да стане редовен кабинет. Това заяви председателят на коалицията "Изправи се! Мутри вън!" Мая Манолова.

По думите ѝ с поведението си големите политически сили е възможно да тласнат държавата в политическа криза.

"Затова ние от гражданската платформа предлагаме решение - служебното правителство да стане редовно. Така ще се избегнат всякакви съмнения за това кой го е предложил, кой стои зад него, какви са хората в този кабинет, ще е ясно кой го е предложил и кой ще поеме отговорност за този кабинет", каза Манолова.

По думите ѝ служебният кабинет се е справил много добре с организацията на честни избори.

"Неговите действия се подкрепят от българските граждани, той има огромно доверие сред българското общество. Така че става дума за едно правителство, което няма да е на една партия, а ще бъде правителство на гражданите, каквото е и очакването на българския народ, който гласува за промяна на последните избори", допълни Мая Манолова.

Тя подчерта, че ще настояват за приоритетите за повишаване на доходите, преизчисляване на пенсиите, пряка финансова подкрепа за малките фирми, подкрепа за семействата и за децата, ревизиране на сметките за ток и за парно, ясен ангажимент за съдебна реформа.

"Всичко това да намери място в приоритетите на следващото правителство", каза още Мая Манолова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай