Лечева с предупреждение към лидерите на протеста

Искат ли да продължат порочния модел на управление на държавата с хора като Божков

Лечева с предупреждение към лидерите на протеста | StandartNews.com

"Искат ли да продължат порочния модел на управление на държавата с хора като Васил Божков?" Този въпрос отправи към организаторите на протеста депутатът от БСП Весела Лечева.

„Хора като Васил Божков са олицетворение на порочния модел на управление на страната“, подчерта тя. И добави, че е нужно да се разбере възможно най-скоро кой зад кого седи. Организаторите трябва да излязат и да заявят дали защитават нечии интереси, за да не се окаже, че участниците са излъгани за пореден път.

Тя насочи вниманието си и към останалите хора на протестите, които настояват за цялостна промяна на политическия модел в България.

„Настроенията на протестите са много разнопосочни и виждаме, че има риск БСП да регистрира един много лош резултат, защото голяма част от хората искат смяна на цялата политическа система, промяна на Конституцията и т. н.“, коментира още Лечева.

Депутатката призова Корнелия Нинова да свика Национален консултативен съвет на БСП преди 15 септември, защото за партията е важно да възвърне облика си, в който няма място за авторитарно лидерство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай