Кралев: Кандидатът ни за президент е всичко, което Радев не е

Ще издигнем човек, който да може да даде отпор на сегашния президент, каза бившият минисътр на спорта

Кралев: Кандидатът ни за президент е всичко, което Радев не е | StandartNews.com

Имаме кандидат за президент, това е наша стратегия и тактика преди изборите, ще издигнем човек, който да може да даде отпор на сегашния президент и да спечели изборите, ще е всичко това, което Румен Радев не е - ерудиран, спокоен, балансиран. Не мога да коментирам имена, когато му дойде времето - ще научите името. Взели сме си поуките отпреди 4 години, когато подценихме ситуацията. Влизаме пределно мобилизирани, със силна кандидат-президентска двойка, която се надявам съвсем скоро да бъде обявена, ще бъдете удовлетворени всички. Това каза в "Денят започва" с Георги Любенов" Красен Кралев от ГЕРБ.

По думите му в момента страната се намира в тежка криза, тъй като служебното правителство се е провалило в ръководенето на пандемията.

"Нашите планове са да сложим край на този хаос. Причината е безкрайното желание на Радев да бъде избран за президент за втори път, на всяка цена. Всички бяха срещу всички, кабинет не можа да се състави. Толкова много се плюха, че накрая ги погнуси да се целуват. Маските падат, "партиите на промяната" станаха "партии на подмяната", допълни Красен Кралев.

Той заяви, че хората искат връщане на стабилността и нормалността.

"Необходимо е ускоряване на ваксинирането, самият здравен министър е антиваксър, пропусна се ценният период за ваксиниране през летните месеци", каза още Красен Кралев и добави, че съдебна реформа трябва да бъде направена, когато има стабилн

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай