Костадин Костадинов: Петър Петров е на балотаж в Монтана

Лидерът на Възраждане с гореща прогноза

Костадин Костадинов: Петър Петров е на балотаж в Монтана | StandartNews.com

Пред препълнената зала в “Младежкия дом” в Монтана се проведе отворена среща на “Възраждане” с жители на общината. В нея участва председателят на политическата организаця -Костадин Костадинов,  зам.-председателят и кандидат за кмет на Монтана - Петър Петров и кандидатите от листата за общински съветници от “Възраждане”.

Пред насъбралото се множество Костадинов посочи, че по собствени социологически данни на „Възраждане“ кандидатът за кмет Петър Петров е на балотаж, на който ще успее да активизира и негласуващите граждани, ще им даде възможността да отхвърлят десетилетния феодален режим на управление на Монтана и ще спечели изборите за кмет на Общината.

От своя страна Петър Петров заяви, че в качеството си на народен представител от региона, така и като бъдещ кмет на общината ще работи за Монтана със сърцето си и с всичките му професионални познания на признат адвокат, ще се стреми да повиши стандарта на живот на своите съграждани и да възроди този загиващ и обезлюдяващ се град.

Посетилите на срещата пожелаха успех на “Възраждане” и изразиха своите надежди, че на 29.10. Монтана вече ще поеме по един нов и успешен път на управление, водена от младите, решителни и борбени представители на “Възраждане”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай