Колко кметове ще има ДПС? Прогнозата на Пеевски

Отдавна съм член на ДПС, каза депутатът

Колко кметове ще има ДПС? Прогнозата на Пеевски | StandartNews.com

ДПС ще увеличи броя на кметовете си. Движението винаги влиза в избори с нагласа за победа. Ще постигнем нашите резултати. Никой няма съмнение в това, заяви народният представител от ДПС Делян Пеевски пред журналисти в парламента. Така той отговори на въпроса с каква нагласа влиза Движението в надпреварата за местните избори, която започва днес.

ВИЖ ОЩЕ: Крачката на Пеевски

Попитан дали ще стане член на ДПС, Делян Пеевски заяви: „Аз отдавна съм член на ДПС”.

„Очакваме премиерът и Министерски съвет да вземат мерки. Както се вижда до момента те не са взети, ще видим какво ще стане в рамките на днешния ден”, коментира Делян Пеевски днешните протести на миньорите срещу териториалните планове за „справедлив” преход на въглищните райони. Днес спорните планове ще бъдат разглеждани от правителството.

Важното е да се случат в региона проекти, които ще запазят работните места и хората ще бъдат доволни. За момента не го виждаме, посочи депутатът.

Попитан дали ще се включи във вземането на тези мерки, той отговори: „Винаги се включвам, когато става дума за защита на работните места на хората”.

ДПС ще подкрепи отлагането на бюджета с двайсетина дена, съобщи ощеДелян Пеевски.

По отношение на руския петрол Пеевски коментира: „Въпросът е решен вече, както се вижда взехме най-доброто решение, за да не поскъпват горивата”.

Всички важни решения не могат да се случат без ДПС, защото обществото е избрало определени партии и без това мнозинство, нещата не могат да се случат, коментира още Пеевски. Той категорично заяви, че според него „няма нужда от коалиционно споразумение”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай