Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров встъпи в длъжност

Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров встъпи в длъжност | StandartNews.com

На тържествена церемония в зала „Хр. Самсаров" в местната администрация , кметът на община Търговище д-р Дарин Димитров встъпи в длъжност.

Събитието откри областният управител Светлин Бонев, който приветства новите съветници и кметовете, като им пожела успешен мандат, изпълнен с много ползотворни решения и реализирани проекти." Вярвам, че с този мандат се полага едно ново начало в развитието на местната власт. Начало на конструктивност и толерантност, на коректност и отговорност към обществото", заяви г-н Бонев.

Председателят на ОИК Христалина Халачева прочете резултатите от местните избори и връчи удостоверенията на кмета д-р Дарин Димитров, общинските съветници и кметове на кметства.

„ Вярвам, че новият общински съвет ще работи в консенсус и в интерес на жителите на общината", каза кметът д-р Дарин Димитров. Той благодари на всички, които са участвали в изборния процес и са упражнили правото си на глас."С това, че гласуваха, нашите съграждани показаха зрялост и желание да участват в управлението на общината. Аз обещавам, че ще постигнем максимума жителите на Търговище да живеят по-добре", добави в заключение кметът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай